Onze knappe koppen in werving & selectie

We helpen jou aan die dijk van een baan

Niet vies van hard werken

Graag stellen we aan je voor: de knappe koppen van ORIS. Een kei in werving & selectie, maar bovenal erg prettige mensen om mee samen te werken. Jouw recruiter is er altijd voor je. Iemand op wie je kunt bouwen; wat er ook gebeurt. Hun doel is om die ene opdracht te vinden die helemaal bij je past. We zijn niet vies van hard werken, zolang we ook maar hard kunnen ontspannen. En daar zorgen we wel voor! Het terras van ons bemiddelings- en detacheringsbureau in Amsterdam ligt direct aan het water. Combineer dit met een biljarttafel, een goedgevulde koelkast, een gezonde dosis humor en de kroeg (mét flipperkast) naast de deur en je hebt onze werksfeer goed te pakken.

Wij hangen zelf de slingers op

Als er iets te vieren valt, dan doen we dit volop. Bijvoorbeeld als we iemand succesvol hebben gekoppeld, als we een nieuwe opdracht of klant hebben binnengehaald en ook als er een legendarisch potje pool wordt gewonnen. We geloven dat waardering nét dat verschil kan maken in je werk. En laten we eerlijk zijn: het leven is een feestje, toch? Je moet alleen zelf de slingers ophangen.

Meer dan collega's

In goede en slechte tijden: bij ORIS. staan we altijd voor elkaar klaar. Wil jij weten of ons detacheringsbureau in Amsterdam bij jou past? Kom een keertje met ons praten en poolen!

Job-alert

Wil je een nieuwe baan maar staat er geen vacature voor je tussen? Schrijf je dan in voor onze job-alert. Zo word je direct op de hoogte gebracht wanneer er een nieuwe vacature beschikbaar is.

Laat ORIS. aan de slag gaan

Niet de uitdaging gevonden waar je naar zocht? Upload dan je cv via de onderstaande knop. Wanneer er een passende vacature binnenkomt zullen we direct contact met je opnemen.

© 2023 ORIS. Flex Website door SMIT. Digitaal vakmanschap