Dennis van der Laan

Recruiter Kabels en Leidingen
Dennis van der Laan

Nadat ik in 2020 mijn bachelor Sport, Management & Ondernemen had afgerond, heb ik mijn weg vervolgt in het recruitment. Voor het onderdeel HR had ik tijdens mijn studie al veel interesse en mijn ambitie voor het recruitment komt voort uit het sociale aspect van de rol. Ik haal energie uit het in contact staan met kandidaten en een gespreks- en adviespartner kunnen zijn voor klanten. Mijn ervaring heb ik de afgelopen 2 jaar vooral opgedaan in de MKB sector in de regio Amsterdam. SInds kort ben ik bij ORIS gestart en vanaf de eerste gesprekken en de start valt mij de toegankelijkheid, gemoedelijkheid en ook de gedrevenheid mij het meest op. Een hecht team dat er lang met zijn allen voor gaat! 

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan sporten zoals fitness en hardlopen en ben ik daarnaast zeker een voetbal liefhebber. In de winter ga ik graag in buitenwater zwemmen en ook ben ik een fervent motorrijder. Ik ben benieuwd waar mijn tweewieler mij deze zomer naartoe brengt haha. Inmiddels woon ik nu zo'n 7 jaar in Amsterdam en zoek ik zo nu en dan in het weekend graag de gezelligheid op in een barretje met vrienden.

Job-alert

Wil je een nieuwe baan maar staat er geen vacature voor je tussen? Schrijf je dan in voor onze job-alert. Zo word je direct op de hoogte gebracht wanneer er een nieuwe vacature beschikbaar is.

Laat ORIS. aan de slag gaan

Niet de uitdaging gevonden waar je naar zocht? Upload dan je cv via de onderstaande knop. Wanneer er een passende vacature binnenkomt zullen we direct contact met je opnemen.

© 2024 ORIS. Flex Website door SMIT. Digitaal vakmanschap