We helpen jou aan die dijk van een baan

We helpen jou aan die dijk van een baan

Het onmogelijke mogelijk maken

01

Daar draait het team van ORIS. zijn hand niet voor om. Snel en kordaat zorgen we voor goed en betrouwbaar personeel op de juiste werkplek. Gespecialiseerd in de sectoren Bouw/Infra/Architectuur, Finance/Sales/HRM en ICT Consulting/ Telecom bemiddelen we vanuit ons kantoor in Amsterdam. Zo kunnen we personeel op mbo-, hbo- en wo-niveau goed matchen met ons grote netwerk van bedrijven en instellingen.

Wie is ORIS.

Onze knappe koppen in werving & selectie

Vacatures

Maak deel uit van de ORIS. Community

Zoals het klokje bij ORIS. tikt...

02

Zoals het klokje bij ORIS. tikt... Ja, we zijn een detacherings- en bemiddelingsbureau. En ja, we helpen ORIS.-kandidaten aan een dijk van een baan. Toch past die term niet helemaal bij ons. Bij ons draait het namelijk helemaal om samenwerking, langdurige opdrachten en continuïteit. In goede én slechte tijden staan we voor je klaar met een bakkie troost, een potje pool, een flinke dosis humor en een goed gesprek. Door ons kleine specialistisch team kunnen we altijd snel schakelen en zijn we een soort tweede familie. Maar dat is niet het enige waar je van op aan kunt bij ORIS.

Jij mag het zeggen

Als detacherings- en bemiddelingsbureau hebben we oog voor wat jij in je baan of opdracht nodig hebt. Zo kun je jezelf ontwikkelen met een gezonde balans tussen werk en privé en bouw je een stabiele samenwerking op met je nieuwe opdrachtgever. Al sinds 1997 is ORIS. jouw steun en toeverlaat op het gebied van Telecom, Infra en Energie. Sluit je je aan bij de ORIS.-familie? Dan zorgen we er niet alleen voor dat je goed terechtkomt, maar ontvang je ook nog eens intensieve begeleiding en coaching. Met ons Senior Professional Programma bijvoorbeeld!

In drie stappen naar je nieuwe baan

  1. Solliciteer online via de vacatures op onze website
  2. We nemen zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op
  3. In een oriënterend gesprek gaan we na of de projectduur, opdracht, het bedrijf en de balans tussen werk en privé goed bij je passen. Daarna stellen we je voor aan de opdrachtgever!

Dat is ook ORIS.

  • Praten kunnen we als geen ander en het gaat ook nog ergens over. Je hebt persoonlijk contact met je recruiter die altijd voor je klaarstaat
  • We waarderen jou als geen ander en besteden aandacht aan de ontwikkeling van je talenten. Bijvoorbeeld tijdens ons Senior Professional Programma met personal coach
  • We houden wel van een beetje uitdaging. Als we sparren, een balletje met elkaar trappen of met een drankje in de hand. Zo houden we elkaar scherp
Dit is ook ORIS.

Weet waar je aan begint

Ga jij ontdekken dat ORIS. het warme nest is dat jij zoekt? We maken graag persoonlijk kennis met je. De koffie staat klaar!

Dit is ORIS.
Heijmans logo
Van den Heuvel logo
Circet logo
Volker Wessels logo
Siers logo
Spie logo
Tele2 logo
Allinq logo
Volker Wessels Telecom logo
T-Mobile logo
De Key logo
KPN logo
Vialis logo
Dael logo
Homij logo
Prorail logo
Van Gelder logo
Visser & Smit Hanab logo
Ciag logo
Bam logo
Rasenberg logo
Rect logo

Job-alert

Wil je een nieuwe baan maar staat er geen vacature voor je tussen? Schrijf je dan in voor onze job-alert. Zo word je direct op de hoogte gebracht wanneer er een nieuwe vacature beschikbaar is.

Laat ORIS. aan de slag gaan

Niet de uitdaging gevonden waar je naar zocht? Upload dan je cv via de onderstaande knop. Wanneer er een passende vacature binnenkomt zullen we direct contact met je opnemen.

© 2024 ORIS. Flex Website door SMIT. Digitaal vakmanschap