Michel Versteeg

Managing Director
Michel VersteegMichel Versteeg

“Ik wist al wat ik kon, dus het was geen sprong in het diepe”

Michel & Lesley zaten aan hun top bij het detacheringsbureau waar zij al lang werkte. Zij wilden verder groeien in het bedrijf, maar die mogelijkheid werd niet geboden. Vastberaden om de volgende stap in hun carrière te maken hebben zij het heft in eigen handen genomen en ORIS. opgericht. "Ik wist al wat ik kon, dus het was geen sprong in het diepe" geeft Lesley aan. En dat was niet gelogen. 3 maanden later reed er al een (halve) bestickerde tram door de hoofdstad met reclame voor ORIS. "In de 25 jaar dat ORIS. al bestaat was er ieder jaar wel een hoogtepunt. Van winst maken, veel mensen aan het werk kunnen zetten, leuke kantoren, de sfeer die altijd goed is tot alle uitjes die geweest zijn".

"Ik denk dat wij als ORIS. heel goed voelen waar onze kracht ligt en waar wij kansen kunnen pakken"

Wat ORIS. onderscheidt van andere organisaties is volgens Michel toch wel echt het persoonlijke aspect. "Ik denk dat wij als ORIS. heel goed voelen waar onze kracht ligt en waar wij kansen kunnen pakken". Een 25-jarig bestaan is een mijlpaal wat niet veel organisaties kunnen vieren. Eén van de belangrijkste redenen dat ORIS. al zo ver heeft mogen komen is volgens Lesley & Michel je medewerkers de kans geven om te groeien. "Pas als je je medewerkers de kans biedt om het maximale uit zichzelf te halen ga je als organisatie groeien". Door de jaren heen heeft ORIS. wel bijna 10.000 mensen aan het werk geholpen. "En van al die mensen durf ik met zekerheid te zeggen dat 99,9% een hele goede ervaring heeft gehad met ORIS.". Niet alleen door het persoonlijke aspect, maar ook door de kracht die ORIS. heeft om mensen te kunnen plaatsen in een positie die perfect voor hen is. Na een vrij rumoerige tijd zal ORIS., steeds meer onder de leiding van Stefany, haar stijgende lijn doorzetten. "Laten we voor de volgende 25 jaar gaan".

Mijn muziek

Job-alert

Wil je een nieuwe baan maar staat er geen vacature voor je tussen? Schrijf je dan in voor onze job-alert. Zo word je direct op de hoogte gebracht wanneer er een nieuwe vacature beschikbaar is.

Laat ORIS. aan de slag gaan

Niet de uitdaging gevonden waar je naar zocht? Upload dan je cv via de onderstaande knop. Wanneer er een passende vacature binnenkomt zullen we direct contact met je opnemen.

© 2024 ORIS. Flex Website door SMIT. Digitaal vakmanschap