ORIS. Talenten

We helpen jou aan die dijk van een baan

Een gedegen fundament voor jouw carrière

De wens om jonge gemotiveerde hbo'ers toe te voegen aan hun bedrijf is voor geen van onze klanten uniek. Hoe we als ORIS. daar invulling aan geven is wél nieuw. Waarom dit anders is? ORIS. biedt je geen baan, we bieden je een toekomst. Het fundament voor je carrière; opgebouwd door ORIS. samen met onze klanten. Al meer dan 20 jaar hebben we het voorrecht mensen te helpen aan een gave baan, terwijl we tegelijkertijd onze klanten ondersteunen bij de juiste aanvulling voor hun team. Kortom we weten wel wat we doen, kom jij ons vertellen hoe het beter kan? Want verbeteren daar moet je nooit mee stoppen, dus ook wij worden heel graag uitgedaagd.

Young Professionals programma

Gedurende dit tweejarige traject ga je samen met andere Young Professionals de uitdaging aan om jezelf te ontwikkelen binnen de sector techniek. Aan de hand van een kennismakingsgesprek en een assessment op maat bepalen we samen jouw persoonlijke wensen en leerdoelen. Op basis daarvan kijken we welke stappen er genomen kunnen worden om die doelen te bereiken. Door middel van cursussen, trainingen, coaching gesprekken en een Learning On The Job Traject krijg je als Young Professional de mogelijkheid om uit te zoeken wat goed bij je past, en wat juist niet. Zo word je klaargestoomd om het verschil te maken!

Ja leuk, maar wat ga ik doen dan!?

De mogelijkheden binnen dit programma zijn ruim, evenals de verschillende rollen en opdrachtgevers. Gedurende de twee jaar kunnen de opdrachten variëren van een operationele functie tot een gekaderd project. Om een aantal voorbeelden te noemen:

  • Planner
  • Werkvoorbereider
  • Coördinator
  • Assistent projectleider
  • Proces optimalisatie voor uniform rapporteren
  • In kaart brengen van het financiële proces
  • Advies uitbrengen en het begeleiden van een nieuw werkproces
  • Het ondersteunen van een projectleider voor het opstarten van een nieuwe projectstraat

En ga zo maar door! Zoals je wellicht al kunt merken raken we hier niet snel over uitgepraat... We vertellen je graag meer, dus je bent altijd welkom om ons op te bellen of langs te komen op het kantoor.

In deze link Young Professionals programma vind je alle facts & figures!

Wie is ORIS.

Elise helpt graag!

Benieuwd geworden naar meer informatie over het Oris Talenten Plan of wil je direct solliciteren? Neem dan via de onderstaande knop contact op met Elise.

Deze toppers zijn jou al voorgegaan, dus waar wacht jij op?

Job-alert

Wil je een nieuwe baan maar staat er geen vacature voor je tussen? Schrijf je dan in voor onze job-alert. Zo word je direct op de hoogte gebracht wanneer er een nieuwe vacature beschikbaar is.

Laat ORIS. aan de slag gaan

Niet de uitdaging gevonden waar je naar zocht? Upload dan je cv via de onderstaande knop. Wanneer er een passende vacature binnenkomt zullen we direct contact met je opnemen.

© 2024 ORIS. Flex Website door SMIT. Digitaal vakmanschap