Dave Hoffman

Finance
Dave HoffmanDave Hoffman

“Ik stap na al die jaren nog elke werkdag met veel plezier in de auto richting mijn tweede familie”

Naar eigen zeggen behoort Dave inmiddels tot het meubilair van ORIS. Sinds 2002 is hij, tegelijk met Dolf, begonnen bij ORIS. Voordat hij in vaste dienst kwam heeft hij twee jaar extern gewerkt als flex medewerker op een crediteurenadministratie bij een groot uitzendbureau. Dave geeft aan dat ORIS. ook als zijn eigen bedrijf voelt. “Als ‘manusje van alles’ weet ik alle ins en outs van ORIS. Ik stap na al die jaren nog elke werkdag met veel plezier in de auto richting mijn tweede familie”

“We proberen met z’n allen naast het harde werken er ook zoveel mogelijk een mooi feestje van te maken”

Op het kantoor wordt natuurlijk hard gewerkt, maar dat is niet het enige. “We proberen met z’n allen naast het harde werken er ook zoveel mogelijk een mooi feestje van te maken”. Gezellig met elkaar lunchen, tijdens de pauze een potje pool spelen of op vrijdagmiddag het weekend inluiden met een hapje en drankje bij de buren. “Dat soort dingen zorgen ervoor dat je collega’s een tweede familie worden”.

Mijn muziek

Job-alert

Wil je een nieuwe baan maar staat er geen vacature voor je tussen? Schrijf je dan in voor onze job-alert. Zo word je direct op de hoogte gebracht wanneer er een nieuwe vacature beschikbaar is.

Laat ORIS. aan de slag gaan

Niet de uitdaging gevonden waar je naar zocht? Upload dan je cv via de onderstaande knop. Wanneer er een passende vacature binnenkomt zullen we direct contact met je opnemen.

© 2024 ORIS. Flex Website door SMIT. Digitaal vakmanschap