Een gezonde balans tussen werk en privé

We helpen jou aan die dijk van een baan

Maak kennis met een tevreden medewerker

Piotr Jadkowski werkt nu al ruim 3 jaar voor ORIS. Hij is als Engineer gedetacheerd bij Volker Wessels Telecom. In deze functie bestaan zijn werkzaamheden voornamelijk uit de engineering van interne- en nieuwbouwprojecten. Een leuke baan waar hij helemaal op zijn plek zit.

Piotr Jadkowski Hardlopen

Gezonde balans

Piotr heeft de afgelopen periode een stabiele samenwerking opgebouwd met een gezonde balans tussen werk en privé. Naast zijn werk bij Volker Wessels is Piotr ook erg actief met sport, en dan met name hardlopen. Hij krijgt hier veel energie van en dat komt ook mooi uit op de werkvloer. Kortom: hij is altijd in een goede vibe en staat voor je klaar wanneer je hem nodig hebt. We hopen uiteraard dat we Piotr nog lang mogen houden bij de ORIS.-familie, because he's a part of it and always will be! Ga zo door Piotr!

Op zoek naar een baan?

Wil je weten of ons detacheringsbureau in Amsterdam bij jou past? Kom een keertje met ons poolen en praten!

Bel ons

Job-alert

Wil je een nieuwe baan maar staat er geen vacature voor je tussen? Schrijf je dan in voor onze job-alert. Zo word je direct op de hoogte gebracht wanneer er een nieuwe vacature beschikbaar is.

Laat ORIS. aan de slag gaan

Niet de uitdaging gevonden waar je naar zocht? Upload dan je cv via de onderstaande knop. Wanneer er een passende vacature binnenkomt zullen we direct contact met je opnemen.

© 2024 ORIS. Flex Website door SMIT. Digitaal vakmanschap