Daphne Flohr

Junior HR Consultant
Daphne Flohr

“Na het afronden van mijn studie was het tijd om op zoek te gaan naar mijn eerste ‘echte’ baan”

In juni is de 23-jarige Daphne afgestudeerd van de opleiding Human Resource Management aan de Hogeschool Van Amsterdam. Tijdens haar studie heeft ze verschillende bijbaantjes gehad in de detailhandel. Zo heeft ze bij de Etos gewerkt, Hema en H&M. “Na het afronden van mijn studie was het tijd om op zoek te gaan naar mijn eerste ‘echte’ baan”.

"Het is een goede eerste stap in de richting van HR Business Partner”

Zoeken heeft ze ook zeker gedaan, maar de juiste baan heeft haar gevonden. “Via LinkedIn ben ik benaderd door Patrick” geeft Daphne aan. En die benadering is de juiste keuze geweest, want sinds deze maand is Daphne begonnen als Junior HR Consultant bij Oris. De functie sprak haar gelijk aan omdat het een veelzijdige rol is waarin ze veel ervaring op kan doen. “Daarnaast is het ook een goede eerste stap in de richting van HR Business Partner”, voegt ze hier aan toe.

"Ik zou nog wel een aantal mooie reizen willen maken naar onder andere Azië en Zuid-Amerika”

In haar vrije tijd is Daphne veel met familie en vrienden, waarmee ze graag een hapje en een drankje doet. “Ook ga ik regelmatig naar de sportschool om ‘een beetje’ fit te blijven”. Kijkend naar de toekomst zou ze binnen een aanzienlijke tijd een eigen huis willen met het standaard huisje-boompje-beestje. “Maar voordat dat zover is zou ik nog wel een aantal mooie reizen willen maken naar onder andere Azië en Zuid-Amerika”. Op zakelijk gebied is ze ook nog niet klaar met groeien. “Ik zou mezelf graag willen ontwikkelen tot HR Business Partner”.

Job-alert

Wil je een nieuwe baan maar staat er geen vacature voor je tussen? Schrijf je dan in voor onze job-alert. Zo word je direct op de hoogte gebracht wanneer er een nieuwe vacature beschikbaar is.

Laat ORIS. aan de slag gaan

Niet de uitdaging gevonden waar je naar zocht? Upload dan je cv via de onderstaande knop. Wanneer er een passende vacature binnenkomt zullen we direct contact met je opnemen.

© 2024 ORIS. Flex Website door SMIT. Digitaal vakmanschap