Boutaina Adlani

Senior Recruitment Consultant
Boutaina Adlani

“Toen ik net startte bij ORIS. had ik weinig kennis van Telecom"

Boutaina maakt al bijna 11 jaar deel uit van de ORIS.-familie. “Toen ik net startte bij ORIS. had ik weinig kennis van Telecom. Door naar het werkveld te gaan en kijken wat een monteur/uitvoerder nou precies doet heb ik mijn kennis bij geschroefd”. Niet lang daarna had ORIS. tientallen monteurs aan de slag voor KPN, waarvan enkele na bijna 11 jaar nog steeds voor ORIS. werkzaam zijn.

"Ik krijg veel vrijheid en vertrouwen om mijn werk te doen"

Wat Boutaina het leukste aan haar werk vindt is de combinatie van werkzaam zijn binnen en buiten het kantoor. “Ik ben verantwoordelijk voor recruitment en accountmanagement. Door deze combinatie zijn mijn werkzaamheden heel verschillend en weet ik nooit hoe mijn dag eruit gaat zien”. De mogelijkheid om zelf te kunnen bepalen hoe haar dag eruit komt te zien is dan ook een aspect wat Boutaina als zeer positief ervaart. “Bij ORIS. heerst een prettige werksfeer. Ik krijg veel vrijheid en vertrouwen om mijn werk te doen”.

"Geen dag is hetzelfde"

Nog niet zo lang geleden heeft Boutaina een mooi compliment ontvangen van een kandidaat die ze 11 jaar geleden heeft geplaatst. “Hij had in dienst kunnen gaan bij de klant, maar na al die jaren wil hij dit niet. Zijn letterlijke woorden waren: “ik wil gewoon altijd bij ORIS. blijven”. Nou een mooier compliment kun je als bedrijf niet krijgen, toch?”. Voor Boutaina is geen dag hetzelfde en werkt zij na zoveel jaar nog met veel plezier bij ORIS. “De 11 jaar die ik bij ORIS. werk zou ik omschrijven als een mooie tijd, waarin ik ben gegroeid en veel heb gelachen”. 

"Bijna elke zomer ga ik op vakantie naar Marokko"

Boutaina spendeert haar vrije tijd het liefste met mijn familie en vrienden. "Ik ben geboren en getogen in Enschede, dus ga daar regelmatig naar toe. Bijna elke zomer ga ik op vakantie naar Marokko omdat het grootste deel van mijn familie hier woont. Ik geniet dan van onze prachtige cultuur, lekker eten en het heerlijke weer!".

Mijn muziek

Job-alert

Wil je een nieuwe baan maar staat er geen vacature voor je tussen? Schrijf je dan in voor onze job-alert. Zo word je direct op de hoogte gebracht wanneer er een nieuwe vacature beschikbaar is.

Laat ORIS. aan de slag gaan

Niet de uitdaging gevonden waar je naar zocht? Upload dan je cv via de onderstaande knop. Wanneer er een passende vacature binnenkomt zullen we direct contact met je opnemen.

© 2024 ORIS. Flex Website door SMIT. Digitaal vakmanschap