Anja Zwaan

Office Manager / Commercieel administratief medewerker
Anja Zwaan

“Doordat ORIS. kleinschalig is werk je met iedereen samen”

Anja is sinds 2016 al deel van de ORIS.-familie. Via Monsterboard was ze benaderd en werd er een gesprek ingepland. “Tijdens het gesprek was er eigenlijk al gelijk een klik en was de deal snel gesloten”. Wat het werken bij ORIS. voor Anja fijn maakt is het samenwerken met iedereen. “Doordat ORIS. kleinschalig is werk je met iedereen samen”. Zo heeft ze bijna alle mensen die voor ORIS. werken weleens gesproken.

"Mijn werkdagen zijn niet te plannen, wat mijn dagen leuk en afwisselend maakt"

Het eerste wat Anja te binnen schiet wanneer haar wordt gevraagd wat ze leuk vindt aan de werkzaamheden bij ORIS. is diversiteit. “Het ad-hoc werken. Ik vind het leuk om s ‘ ochtends te beginnen en eigenlijk niet te weten wat de dag gaat brengen”. Verder houdt ze ook van het persoonlijke contact met diverse mensen wat ze dagelijks heeft. “Ik hou van de afwisseling en de omgang met medewerkers. Elke dag is anders en mijn werkdagen zijn niet te plannen, wat mijn dagen leuk en afwisselend maakt”.

“De komende maanden zal ik ook wat meer het land in gaan om onze medewerkers te bezoeken”

In haar vrije tijd is Anja heel druk bezig met haar 2 kleine jongens. “Maar van de zomer ga ik zeker wel weer een festivalletje pakken!”. Koken, eten en borrelen met vrienden zijn ook activiteiten waar ze haar vrije tijd graag aan besteedt. “Ik vind het ook heerlijk om een dag samen met mijn vriend in onze eigen tuin door te brengen met een goed boek”. Momenteel is Anja bezig met een opleiding personeelsconsulent. “De komende maanden zal ik ook wat meer het land in gaan om onze medewerkers te bezoeken”. Zo kan Anja zich blijven ontwikkelen binnen ORIS.

Mijn muziek

Job-alert

Wil je een nieuwe baan maar staat er geen vacature voor je tussen? Schrijf je dan in voor onze job-alert. Zo word je direct op de hoogte gebracht wanneer er een nieuwe vacature beschikbaar is.

Laat ORIS. aan de slag gaan

Niet de uitdaging gevonden waar je naar zocht? Upload dan je cv via de onderstaande knop. Wanneer er een passende vacature binnenkomt zullen we direct contact met je opnemen.

© 2024 ORIS. Flex Website door SMIT. Digitaal vakmanschap