ORIS. voor 3 jaar focuspartner Heijmans

, geplaatst door Mats Diehl
We helpen jou aan die dijk van een baan
Algemeen

ORIS. voor de komende drie jaar een focuspartner van Heijmans. Deze samenwerking, gericht op infrastructuur en elektronische technologie, biedt innovatieve oplossingen voor de groeiende vraag naar gekwalificeerd personeel. Beide bedrijven streven naar duurzame infrastructuurprojecten die een positieve impact hebben op de samenleving en het milieu. Wij zijn vastbesloten om met passie en expertise bij te dragen aan Heijmans' doelstellingen en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.


Samenwerking met Heijmans: Een Nieuw Hoofdstuk in Onze Groei 

We zijn verheugd om aan te kondigen dat ORIS. een nieuwe stap zet in haar groei door een focuspartner te worden van Heijmans voor de komende drie jaar. Deze samenwerking is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf en we kijken er met veel enthousiasme naar uit om aan de slag te gaan.

Heijmans staat bekend als een toonaangevende speler in de sector, met een sterke focus op vastgoed, bouw, techniek en infrastructuur. Door onze krachten te bundelen, kunnen we nog beter inspelen op de groeiende vraag naar gekwalificeerd personeel binnen de infrastructuur, met name op het gebied van elektronische technologie - een cruciaal aspect in het kader van de energietransitie.

Als partners streven we ernaar om innovatieve oplossingen te bieden die niet alleen voldoen aan de behoeften van vandaag, maar ook anticiperen op de uitdagingen van morgen. We zijn trots om deel uit te maken van het team dat bijdraagt aan duurzame infrastructuurprojecten die een positieve impact hebben op de samenleving en het milieu.

Onze samenwerking met Heijmans markeert een nieuw hoofdstuk in onze reis en we zijn vastbesloten om deze kans ten volle te benutten. Met passie, toewijding en expertise gaan we aan de slag om de doelstellingen van Heijmans te ondersteunen en bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de infrastructuur.

Contactgegevens:

Patrick van der Vaart

M: 06 - 47 80 26 77

E: patrick.vandervaart@orisflex.nl

Job-alert

Wil je een nieuwe baan maar staat er geen vacature voor je tussen? Schrijf je dan in voor onze job-alert. Zo word je direct op de hoogte gebracht wanneer er een nieuwe vacature beschikbaar is.

Laat ORIS. aan de slag gaan

Niet de uitdaging gevonden waar je naar zocht? Upload dan je cv via de onderstaande knop. Wanneer er een passende vacature binnenkomt zullen we direct contact met je opnemen.

© 2024 ORIS. Flex Website door SMIT. Digitaal vakmanschap