Oris Talenten Plan

, geplaatst door Mats Diehl
We helpen jou aan die dijk van een baan
Algemeen

Het Oris Talenten Plan is in praktijk precies hetzelfde (misschien net iets beter ;)) als een Traineeship. Maar we zouden geen Oris zijn als we het niet op onze (eigen)wijze zouden doen. Met het Oris Talenten Plan willen we de nadruk leggen op jou als talent; een talent die we maar al te graag helpen met de vervolgstap in jouw carrière. Neem al het goede van een Traineeship, vul dit aan met al het unieke van Oris en dan krijg je het Oris Talenten Plan.


Voor wie?

Je bent nooit te oud om iets nieuws te leren. Het Oris Talenten Plan is ontworpen voor pas afgestudeerden (in de richting van Retailmanagement, bedrijfskunde etc.) van alle leeftijden. Het belangrijkste is dat je wilt werken in de sector Techniek, leergierig bent en jezelf graag verder wilt ontwikkelen. Dus als je graag wordt uitgedaagd met verschillende opdrachten, de kans wilt krijgen om te ontdekken wat voor functie en organisatie het beste bij jou past en je veel over jezelf wilt leren door middel van assessments en coaching: dan is het Oris Talenten Plan zeker wat voor jou!

Waarom?

Het Oris Talenten Plan is gericht op starters. Met het Oris Talenten Plan kun je veel verschillende vakken en functies uitproberen om erachter te komen wat het beste bij je past en wat je leuk vindt. Door een volwaardige baan en een leertraject te combineren word je met het Oris Talenten Plan klaargestoomd voor de vervolgstap in jouw carrière. Hierbij staat werken, leren en persoonlijke ontwikkeling centraal om zo de perfecte brug tussen je studie en het werkende leven te vormen. Zo kunnen we je niet alleen een baan bieden, maar een toekomst. Het fundament voor je carrière, opgebouwd door Oris samen met onze klanten. Al meer dan 25 jaar hebben we het voorrecht mensen te helpen aan een gave baan en onze klanten te ondersteunen bij de juiste aanvulling voor hun team. En dit willen we ook graag voor zoveel mogelijk mensen doen. Ben jij de volgende Topper?

Wat?

Samen met andere Young Professionals ga je gedurende dit tweejarige traject de uitdaging aan om jezelf te ontwikkelen binnen de sector techniek. Aan de hand van een kennismakingsgesprek en een assessment op maat bepalen we samen jouw persoonlijke wensen en leerdoelen. Op basis daarvan kijken we welke stappen er genomen kunnen worden om die doelen te bereiken. Dit doe je door middel van cursussen, trainingen, coaching gesprekken en een Learning On The Job Traject. Zo krijg je de mogelijkheid om uit te zoeken wat goed bij je past en wat juist niet.

Niet alleen zijn de mogelijkheden binnen dit programma ruim, ook heb je de keuze uit veel verschillende rollen en opdrachtgevers. De opdrachten kunnen variëren van een operationele functie tot een gekaderd project. Nee kennen we niet; iedere opdracht is een uitdaging. Leren wat je niet leuk vindt is namelijk ook heel belangrijk. Een aantal voorbeelden van operationele functies en gekaderde projecten zijn:

 • Planner
 • Werkvoorbereider
 • Coördinator
 • Assistent Projectleider
 • Proces optimalisatie voor uniform rapporteren
 • In kaart brengen van het financiële proces
 • Advies uitbrengen en het begeleiden van een nieuw werkproces
 • Het ondersteunen van een projectleider voor het opstarten van een nieuwe projectstraat

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. De mogelijkheden zijn eigenlijk te veel om op te noemen.  

Voordelen

Wij van Oris vinden dat groei de basis is. Zowel persoonlijk als zakelijk. Daarom willen we naast je supergave opdracht bijdragen aan jouw groei door een heel ruim opleidingsbudget. Een aantal opleidingen staan vast en worden gezamenlijk gevolgd en in het 2e jaar heb je de mogelijkheid tot een opleiding naar vrije keuze. Ook vinden we dat verbinding nieuwe inzichten brengt en zullen we veel voor je organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een etentje met de directie en jouw instroomgroep om eens te sparren over waar we heen gaan met ons Plan. Borrels, etentjes, BBQ’s; Oris staat erom bekend dat we dit heel goed kunnen en daar zijn we ook trots op. We leren je graag hoe je deze gelegenheden aangrijpt om te netwerken en zo zelf je volgende opdracht te scoren. Verder kun je ook rekenen op:

 • 2-jarig arbeidscontract
 • Auto, welke ook privé gereden mag worden
 • Uitdagende opdrachten
 • Meerdere opdrachten bij 1 of meerder opdrachtgevers
 • Gegarandeerd ruim opleidingsbudget
 • Uitdagend salaris
 • NLP Coach vanuit Oris
 • Bedrijfsbezoeken op directieniveau
 • Assessments om erachter te komen wat jouw leerdoelen zijn
 • Optie tot meerdere contract aanbiedingen na 2 jaar
 • Leuke, leerzame & sportieve terugkom momenten

Maar vooral: een dijk van een fundament voor je carrière!

En dan?

Wat je kansen zijn over 2 jaar is net zo belangrijk als wat we je nu bieden. De commerciële insteek van het Oris Talenten Plan is dat alle klanten waar je in jouw 2 jaar hebt gewerkt de kans krijgen om je kosteloos over te nemen. Twee maanden voor de afloop van het Oris Talenten Plan versturen we jouw up-to-date portfolio naar alle klanten waar je projectmatig hebt gewerkt. Uiteraard ben je ook van harte welkom om onderdeel te blijven van Oris en als consultant je carrière voort te zetten bij ons! Concreet betekent het dat je na 2 jaar voor de vervolgstap in jouw carrière staat. Als je jezelf goed hebt neergezet doe je dit met keus uit meerdere contract aanbiedingen voor de toekomst. Jouw succes is wat je er zelf van maakt, maar we zullen er constant zijn om je daarin te ondersteunen.

Job-alert

Wil je een nieuwe baan maar staat er geen vacature voor je tussen? Schrijf je dan in voor onze job-alert. Zo word je direct op de hoogte gebracht wanneer er een nieuwe vacature beschikbaar is.

Laat ORIS. aan de slag gaan

Niet de uitdaging gevonden waar je naar zocht? Upload dan je cv via de onderstaande knop. Wanneer er een passende vacature binnenkomt zullen we direct contact met je opnemen.

© 2024 ORIS. Flex Website door SMIT. Digitaal vakmanschap