Het Oris Talenten Plan: Bouw aan een Toekomst in de Techniek

, geplaatst door Mats Diehl
We helpen jou aan die dijk van een baan
Algemeen

Een gedegen fundament voor jouw carrière. Bij ORIS. geloven we namelijk niet alleen in het aanbieden van banen; we bieden toekomstperspectief. Meer dan 20 jaar hebben we met trots individuen geholpen bij het vinden van een geweldige baan, terwijl we tegelijkertijd onze klanten ondersteunen bij het samenstellen van het perfecte team. En nu willen we jou uitnodigen om samen met ons te bouwen aan de toekomst van de techniek.


Het Young Professionals programma

Midden in de wereld van Telecom, Energie en Infrastructuur biedt het Oris Talenten Plan een 2-jarig traineeship waarin je samen met andere Young Professionals de uitdaging aangaat om jezelf te ontwikkelen. Aan de hand van persoonlijke wensen en leerdoelen bepalen we samen jouw traject, met ondersteuning van cursussen, trainingen, coaching gesprekken en Learning On The Job. Ontdek wat bij je past en maak het verschil!

Ervaringen met Jasper

Om een beter beeld te krijgen van wat het programma te bieden heeft, hebben we Jasper geïnterviewd, een voormalig deelnemer aan het Oris Talenten Plan. Jasper deelt zijn ervaringen, benadrukt de uitdagingen en successen, en laat zien hoe het programma hem heeft geholpen bij zijn persoonlijke groei en carrièreontwikkeling.

Interview

Zie onze sociale media kanalen: 

Sectoren Telecom, Energie en Infra

Met de sectoren als Telecom, Energie en Infrastructuur biedt het programma een breed scala aan mogelijkheden. Door middel van een kennismakingsgesprek en assessments stellen we samen jouw persoonlijke doelen vast. Of je nu projectcoördinator, assistent projectleider, engineer, plannen of werkvoorbereider wilt worden, het Oris Talenten Plan heeft de mogelijkheden om jouw ambities waar te maken.

Voordelen van het Oris Talenten Plan

"Door middel van cursussen, trainingen, coaching gesprekken en een Learning On The Job Traject krijg je als Young Professional de mogelijkheid om uit te zoeken wat goed bij je past, en wat juist niet." Dit programma biedt niet alleen kennis, maar ook de kans om te ontdekken waar jouw kracht ligt. 

Wat ga ik doen dan!?

De mogelijkheden binnen dit programma zijn net zo divers als d technische sector zelf. Tijdens de 2 jaar kun je betrokken zijn bij operationele functies, gekaderde projecten, procesoptimalisatie, financiële processen, advieswerk en meer. Wij houden van uitdagingen, en we horen graag hoe jij denkt dat het beter kan.

Bouw met ORIS. aan jou toekomst!

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons Young Professionals programma en jouw toekomst in de techniek te bouwen? Bekijk alle fact & figures [hier] en solliciteer vandaag nog via www.orisflex/contact! We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan.

Contactgegevens:

Patrick van der Vaart

M: 06 - 47 80 26 77

E: patrick.vandervaart@orisflex.nl

Job-alert

Wil je een nieuwe baan maar staat er geen vacature voor je tussen? Schrijf je dan in voor onze job-alert. Zo word je direct op de hoogte gebracht wanneer er een nieuwe vacature beschikbaar is.

Laat ORIS. aan de slag gaan

Niet de uitdaging gevonden waar je naar zocht? Upload dan je cv via de onderstaande knop. Wanneer er een passende vacature binnenkomt zullen we direct contact met je opnemen.

© 2024 ORIS. Flex Website door SMIT. Digitaal vakmanschap