Freek van Kraaikamp

Interim Consultant
Freek van Kraaikamp

“ORIS. is gegroeid, en ik groei mee”

Van de Van Diemenstraat, de Danzigerkade tot op IJburg. In de afgelopen vijftien jaar heeft Freek drie keer deel uitgemaakt van ORIS. Van jonge recruitment hond, doorgewinterde relatiebeheerder tot interim-coach van een junior team en relatiebeheerder is Freek van alle markten thuis. “ORIS. is gegroeid, en ik groei mee”.

"ORIS. voelt voor mij ook de derde keer weer als thuiskomen”

Trots op de groei van ORIS., maar ook zijn persoonlijke groei staat ORIS. voor Freek voor hard werken, niet bang zijn, een beetje tegendraads durven handelen en je afspraken nakomen. “Dat was ORIS. vijftien jaar geleden, en dat is het nog steeds. ORIS. voelt voor mij ook de derde keer weer als thuiskomen”. 

“Waar het mij om gaat is het maken van de match"

Zelf de match maken, één van de juniors helpen of de klant het vuur aan de schenen leggen om een vacature helder te krijgen komt allemaal hetzelfde neer voor Freek; de perfecte match maken. En dat is volgens hem het mooiste wat er is. “Waar het mij om gaat is het maken van de match. Daar krijg ik een kick van. Dat was in 2010 aan de Van Diemenstraat zo, en dat is in IJburg in 2022 nog precies hetzelfde”.

"We zijn aan de ene kant niet de grootste, maar dat maakt ons ook persoonlijk, wendbaar en innovatief"

Richting het nieuwe jaar ziet Freek ORIS. met een mooie mix van vaste ORIS.-krachten en fris, jong talent groeien in onze dienstverlening. “De projecten bij T-Mobile en Van Gelder hebben me geleerd dat we met een jong, nieuw team heel snel resultaten kunnen boeken tegenover de gevestigde namen. We zijn aan de ene kant niet de grootste, maar dat maakt ons ook persoonlijk, wendbaar en innovatief". Een combinatie van krachten die Freek graag bij meer bestaande en nieuwe partijen zou willen uitrollen. “Die match maken kunnen we, en wil ik graag, bij meer partijen tot stand brengen.”

Mijn muziek

Job-alert

Wil je een nieuwe baan maar staat er geen vacature voor je tussen? Schrijf je dan in voor onze job-alert. Zo word je direct op de hoogte gebracht wanneer er een nieuwe vacature beschikbaar is.

Laat ORIS. aan de slag gaan

Niet de uitdaging gevonden waar je naar zocht? Upload dan je cv via de onderstaande knop. Wanneer er een passende vacature binnenkomt zullen we direct contact met je opnemen.

© 2024 ORIS. Flex Website door SMIT. Digitaal vakmanschap