Derk Waterman

Operationeel Directeur
Derk Waterman

Al bij het eerste gesprek met Michel en Dolf merkte ik dat we op een lijn zaten. No nonsens, gedreven, ambitieus en ondernemend.

Dit is precies het soort organisatie waar ik graag onderdeel van uit wil maken. Mij maak je niet blij in grote logge corporate omgeving. Korte lijnen en snelle acties dat is hoe ik graag werk.

Mijn hotel achtergrond en kennis van het detacheringsvak kun je wat mij betreft goed combineren in een organisatie waar je als partner maar toch ook als facilitator werkt voor zowel de klant kant als de kandidaat kant. Het verzorgen van een match lijkt wat mij betreft redelijk veel op het verzorgen van de gast in een hotel. Wat ik zo leuk vind aan het vak detacheren is dat elke dag weer anders is. Je kan de week starten in perfectie waarbij iedereen op de juiste plek zit in combinatie met een bestand van tevreden klanten en op de vrijdag middag is dit 180 graden gedraaid door uiteenlopende factoren. Daar direct actie op ondernemen, omdraaien en oplossen en dan vervolgens toch de week afsluiten met een biertje en een tevreden team is natuurlijk fantastisch. Hoe dynamisch wil je het hebben.

Ik word blij van gesprekken met de klanten, successen vieren met je team, faciliteren van groei en strategisch denken. Waar je me niet blij mee maakt is geneuzel, bureaucratische gezever en stroperige processen. 

In mijn vrije tijd ben ik dol op mountainbiken, wielrennen en hardlopen. En heel blij maak je me met een berg vol met vers gevallen poedersneeuw.

Met een mooie groep vrienden proberen we elk jaar weer een exotische skitrip te boeken. Zo zijn we ooit op Hokkaido geweest in Japan, in de Kaukasus in Georgië en het Sargebergte in Macedonië en voor 2025 kijken we met een schuin oog naar een Ski en Sail trip in de Noorse Lofoten. 

Maar eerst eens mooie resultaten bereiken samen met het team van Oris.

Mijn muziek

Job-alert

Wil je een nieuwe baan maar staat er geen vacature voor je tussen? Schrijf je dan in voor onze job-alert. Zo word je direct op de hoogte gebracht wanneer er een nieuwe vacature beschikbaar is.

Laat ORIS. aan de slag gaan

Niet de uitdaging gevonden waar je naar zocht? Upload dan je cv via de onderstaande knop. Wanneer er een passende vacature binnenkomt zullen we direct contact met je opnemen.

© 2024 ORIS. Flex Website door SMIT. Digitaal vakmanschap